Marika osallistui viikon itsetyydytyshaasteeseen - keskiviikko

Marika osallistui viikon itsetyydytyshaasteeseen - keskiviikko

Naisen masturbointi parisuhteessa, miten se vaikuttaa haluihin? Ovatko naisille tarkoitetut seksilelut miehille uhka, vai mahdollisuus?

Mm. näitä asioita tutki Marika Fingerroos, joka otti osaa maailmalla suureen suosioon nousseeseen, 7 päivän itsetyydytyshaasteeseen.

Olen kuullut paljon puhuttavan siitä, miten parisuhteessa halut eivät kohtaa tai seksiä on liian vähän. Vaikka halut kohtaisivatkin, siltikin seksiä ja läheisyyttä on arjen hulinassa yhä vähemmän.

Kun parisuhteessa ei ole tarpeeksi seksiä, toinen tai molemmat osapuolet eivät ole tyytyväisiä.

Kyllähän me kaikki sen tiedostamme, parisuhteen hyvinvointi heijastuu suoraan koko perheen hyvinvointiin. Miksi emme siis panostaisi siihen? Miksi emme järjestäisi siihen aikaa, samoin kuin järjestämme kaikkeen muuhunkin?

Olen itse kiireinen yrittäjä ja olen toden totta huomannut, että kaikkien näiden liittäminen saumattomasti yhteen, vaatii valtavasti energiaa. Jos sinulla on ympärilläsi asioita, jotka vievät energiaa, mistä sinä sitten saat sitä itsellesi? Tämä on juuri se noidankehä, mitä meidän tulisi välttää. Joskus on hyvä pysähtyä miettimään sitä omaa hyvinvointia.

Palatakseni aiheeseen, olen kuullut useampaan kertaan lauseen; Mitä useammin saat, sen enemmän haluat. Päätin ottaa selvää, pitääkö väite paikkaansa. Mitä useamman orgasmin saan, miten se vaikuttaa minuun? Jos saan orgasmin itse, vaikuttaako se omiin seksihaluihini ja onko se puolisoltani pois? Mm. Näitä asioita pohdin ennen haasteen aloittamista.

Orgasmi, viikon ajan, jokaisena päivänä. Tämä oli tavoitteeni, ja joiden vaikutuksista pidin päiväkirjaa. Kerroin luonnollisesti kumppanilleni tästä haasteesta etukäteen, ettei hän ihmettelisi mikä makuuhuoneessa oikein surisee ja tietenkin myös siltä varalta, että en välttämättä haluaisikaan seksiä.

Keskiviikko

Jostain syystä, tänä aamuna fiilis ei nyt ole aivan paras mahdollinen ja päätänkin torkuttaa pidempään, siirrän O:n tulemisen iltaan. Haasteesta johtuen tai ei, tämä aamulla väliin jättämäni orgasmi kumitteli mielessä koko työpäivän. Kotiin päästyäni suoraan sanottuna panetti, mutta tilanne on vähintäänkin tuttu meille kaikille, ei saumaa, koko muu perhe on kotona. Noh, ehtiihän sitä vielä, arkiaskareet tuli hoidettua ja iltatoimet tehtyä. Onko musta tulossa vanha vai miksi jo yhdeksän aikaan ajattelen nukkumaanmenoa? En muista milloin viimeksi, mutta nyt makuuhuone kutsui kuin jokin ihme magneetti!? Pikavauhtia ovi kiinni ja Työmies esiin, eipä tarvinnut tänään kauaa isoa O:ta odotella. Olihan se jälleen kerran kivaa, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Yleensä kukun tuonne puoleen yöhön, mutta tänään uni tuntuu maistuvan. Nukahdin siis ennätysajassa.

Takaisin blogiin