Marika osallistui viikon itsetyydytyshaasteeseen - lauantai

Marika osallistui viikon itsetyydytyshaasteeseen - lauantai

Naisen masturbointi parisuhteessa, miten se vaikuttaa haluihin? Ovatko naisille tarkoitetut seksilelut miehille uhka, vai mahdollisuus?

Mm. näitä asioita tutki Marika Fingerroos, joka otti osaa maailmalla suureen suosioon nousseeseen, 7 päivän itsetyydytyshaasteeseen.

Olen kuullut paljon puhuttavan siitä, miten parisuhteessa halut eivät kohtaa tai seksiä on liian vähän. Vaikka halut kohtaisivatkin, siltikin seksiä ja läheisyyttä on arjen hulinassa yhä vähemmän.

Kun parisuhteessa ei ole tarpeeksi seksiä, toinen tai molemmat osapuolet eivät ole tyytyväisiä.

Kyllähän me kaikki sen tiedostamme, parisuhteen hyvinvointi heijastuu suoraan koko perheen hyvinvointiin. Miksi emme siis panostaisi siihen? Miksi emme järjestäisi siihen aikaa, samoin kuin järjestämme kaikkeen muuhunkin?

Olen itse kiireinen yrittäjä ja olen toden totta huomannut, että kaikkien näiden liittäminen saumattomasti yhteen, vaatii valtavasti energiaa. Jos sinulla on ympärilläsi asioita, jotka vievät energiaa, mistä sinä sitten saat sitä itsellesi? Tämä on juuri se noidankehä, mitä meidän tulisi välttää. Joskus on hyvä pysähtyä miettimään sitä omaa hyvinvointia.

Palatakseni aiheeseen, olen kuullut useampaan kertaan lauseen; Mitä useammin saat, sen enemmän haluat. Päätin ottaa selvää, pitääkö väite paikkaansa. Mitä useamman orgasmin saan, miten se vaikuttaa minuun? Jos saan orgasmin itse, vaikuttaako se omiin seksihaluihini ja onko se puolisoltani pois? Mm. Näitä asioita pohdin ennen haasteen aloittamista.

Orgasmi, viikon ajan, jokaisena päivänä. Tämä oli tavoitteeni, ja joiden vaikutuksista pidin päiväkirjaa. Kerroin luonnollisesti kumppanilleni tästä haasteesta etukäteen, ettei hän ihmettelisi mikä makuuhuoneessa oikein surisee ja tietenkin myös siltä varalta, että en välttämättä haluaisikaan seksiä.

Lauantai

Ihanaa, lauantai ja pitkät aamut. Jotenkin se vain tuli alitajunnasta, orgasmi. Mutta arvatkaas mitä? Jep, kuukautiset alkoivat, joka ei haasteen osalta ole kyllä hyvä juttu. Hetken mietiskeltyäni, mitäs tuo toisaalta haittaa, joten antaa palaa. En tiedä johtuiko kuukautisista vai mistä, mutta tänä aamuna fiilis oli niin tapissa, että iso O kävi kylässä kahteen kertaan. Ja ei, ei ollut sotkuista, imevät klitoriskiihottimet, kuten esimerkiksi Pääskynen, ovat kerrassaan täydellisiä käytettäväksi kuukautisten aikaan.

Haastetta takana nyt 6 päivää, kiireinen perhearki, työt, ruoanlaitto siivuoksineen ja kaupan päälle kuukautiset. Lähes kuka tahansa, tässä tilanteessa oleva, voisi kuvitella halujen olevan pyöreä 0. Vaan arvatkaas mitä? Eipä ole.

Illalla kaava toistuu, lapset nukkumaan, lasi viiniä, mukavaa jutustelua kumppanin kanssa. Halut olivat aivan tapissa. Kuukautisten takia seksi sai nyt jäädä, mutta lelut pelastivat. Iso O kävi kylässä, jälleen 2 kertaa. Luit oikein, aamulla 2 ja illalla 2.

Takaisin blogiin