Marika osallistui viikon itsetyydytyshaasteeseen - perjantai

Marika osallistui viikon itsetyydytyshaasteeseen - perjantai

Naisen masturbointi parisuhteessa, miten se vaikuttaa haluihin? Ovatko naisille tarkoitetut seksilelut miehille uhka, vai mahdollisuus?

Mm. näitä asioita tutki Marika Fingerroos, joka otti osaa maailmalla suureen suosioon nousseeseen, 7 päivän itsetyydytyshaasteeseen.

Olen kuullut paljon puhuttavan siitä, miten parisuhteessa halut eivät kohtaa tai seksiä on liian vähän. Vaikka halut kohtaisivatkin, siltikin seksiä ja läheisyyttä on arjen hulinassa yhä vähemmän.

Kun parisuhteessa ei ole tarpeeksi seksiä, toinen tai molemmat osapuolet eivät ole tyytyväisiä.

Kyllähän me kaikki sen tiedostamme, parisuhteen hyvinvointi heijastuu suoraan koko perheen hyvinvointiin. Miksi emme siis panostaisi siihen? Miksi emme järjestäisi siihen aikaa, samoin kuin järjestämme kaikkeen muuhunkin?

Olen itse kiireinen yrittäjä ja olen toden totta huomannut, että kaikkien näiden liittäminen saumattomasti yhteen, vaatii valtavasti energiaa. Jos sinulla on ympärilläsi asioita, jotka vievät energiaa, mistä sinä sitten saat sitä itsellesi? Tämä on juuri se noidankehä, mitä meidän tulisi välttää. Joskus on hyvä pysähtyä miettimään sitä omaa hyvinvointia.

Palatakseni aiheeseen, olen kuullut useampaan kertaan lauseen; Mitä useammin saat, sen enemmän haluat. Päätin ottaa selvää, pitääkö väite paikkaansa. Mitä useamman orgasmin saan, miten se vaikuttaa minuun? Jos saan orgasmin itse, vaikuttaako se omiin seksihaluihini ja onko se puolisoltani pois? Mm. Näitä asioita pohdin ennen haasteen aloittamista.

Orgasmi, viikon ajan, jokaisena päivänä. Tämä oli tavoitteeni, ja joiden vaikutuksista pidin päiväkirjaa. Kerroin luonnollisesti kumppanilleni tästä haasteesta etukäteen, ettei hän ihmettelisi mikä makuuhuoneessa oikein surisee ja tietenkin myös siltä varalta, että en välttämättä haluaisikaan seksiä.

Perjantai

Tällä kertaa heräsin tuttuun tapaan kelloon, mutta nyt se iski. Ei voisi vähempää kiinnostaa masturbointi, ei vaikka miten mietin tuota lopputulosta ja sen jälkitilaa. Ei väsyttänyt, olo oli kohtuu virkeä, nyt ei vaan huvita. Kyllähän se tunne sieltä varmasti tulisi, jos vain hoitaisi homman, mutta nyt päätän siirtää sen iltaan. Ilta tuli, eikä siinä tarvinnut kuin lasin punaviiniä ja suorastaan raahasin kumppanin sänkyyn. Okei, haasteen vuoksi ensin oli hoidettava orgasmi itse, mutta eipä se haitannut, Delfiini esiin ja homma oli ohi melko nopeasti. Kumppanin läheisyys tuntui tuon jälkeen aivan upealta. Jos siis mietitte, tekeekö seksiä mieli heti lelujen käytön jälkeen niin kyllä tekee.

Takaisin blogiin