Marika osallistui viikon itsetyydytyshaasteeseen - tiistai

Marika osallistui viikon itsetyydytyshaasteeseen - tiistai

Naisen masturbointi parisuhteessa, miten se vaikuttaa haluihin? Ovatko naisille tarkoitetut seksilelut miehille uhka, vai mahdollisuus?

Mm. näitä asioita tutki Marika Fingerroos, joka otti osaa maailmalla suureen suosioon nousseeseen, 7 päivän itsetyydytyshaasteeseen.

Olen kuullut paljon puhuttavan siitä, miten parisuhteessa halut eivät kohtaa tai seksiä on liian vähän. Vaikka halut kohtaisivatkin, siltikin seksiä ja läheisyyttä on arjen hulinassa yhä vähemmän.

Kun parisuhteessa ei ole tarpeeksi seksiä, toinen tai molemmat osapuolet eivät ole tyytyväisiä.

Kyllähän me kaikki sen tiedostamme, parisuhteen hyvinvointi heijastuu suoraan koko perheen hyvinvointiin. Miksi emme siis panostaisi siihen? Miksi emme järjestäisi siihen aikaa, samoin kuin järjestämme kaikkeen muuhunkin?

Olen itse kiireinen yrittäjä ja olen toden totta huomannut, että kaikkien näiden liittäminen saumattomasti yhteen, vaatii valtavasti energiaa. Jos sinulla on ympärilläsi asioita, jotka vievät energiaa, mistä sinä sitten saat sitä itsellesi? Tämä on juuri se noidankehä, mitä meidän tulisi välttää. Joskus on hyvä pysähtyä miettimään sitä omaa hyvinvointia.

Palatakseni aiheeseen, olen kuullut useampaan kertaan lauseen; Mitä useammin saat, sen enemmän haluat. Päätin ottaa selvää, pitääkö väite paikkaansa. Mitä useamman orgasmin saan, miten se vaikuttaa minuun? Jos saan orgasmin itse, vaikuttaako se omiin seksihaluihini ja onko se puolisoltani pois? Mm. Näitä asioita pohdin ennen haasteen aloittamista.

Orgasmi, viikon ajan, jokaisena päivänä. Tämä oli tavoitteeni, ja joiden vaikutuksista pidin päiväkirjaa. Kerroin luonnollisesti kumppanilleni tästä haasteesta etukäteen, ettei hän ihmettelisi mikä makuuhuoneessa oikein surisee ja tietenkin myös siltä varalta, että en välttämättä haluaisikaan seksiä.

Tiistai

Herätys klo 0530, enkä todellakaan voi sanoa, että olen virkeä. Totutusti, silmät sikkuralla, otan ensimmäisenä puhelimen käteen ja alan lukea uutisia. Muistan kuitenkin haasteen, joten puhelin takaisin pöydälle, ja tuumasta toimeen. Eilen oli Ruusun aika, tänään oli Delfiinin vuoro. (Delfiini on siinä mielessä ihana, että samalla kun se hieroo klitorista, varsi täyttää ja hieroo sisältä). Voi taivas, kyllä taas kannatti. Olo on samanlainen kuin eilen, virkeä ja ajatuskin kulkee paremmin. Rehellisyyden nimissä, on tunnustettava, että ilman tätä haastetta, tämä olisi varmasti jäänyt tekemättä. Onneksi ei jäänyt! Seuraavaksi kahvinkeittoon.

Takaisin blogiin