Marika osallistui viikon itsetyydytyshaasteeseen - torstai

Marika osallistui viikon itsetyydytyshaasteeseen - torstai

Naisen masturbointi parisuhteessa, miten se vaikuttaa haluihin? Ovatko naisille tarkoitetut seksilelut miehille uhka, vai mahdollisuus?

Mm. näitä asioita tutki Marika Fingerroos, joka otti osaa maailmalla suureen suosioon nousseeseen, 7 päivän itsetyydytyshaasteeseen.

Olen kuullut paljon puhuttavan siitä, miten parisuhteessa halut eivät kohtaa tai seksiä on liian vähän. Vaikka halut kohtaisivatkin, siltikin seksiä ja läheisyyttä on arjen hulinassa yhä vähemmän.

Kun parisuhteessa ei ole tarpeeksi seksiä, toinen tai molemmat osapuolet eivät ole tyytyväisiä.

Kyllähän me kaikki sen tiedostamme, parisuhteen hyvinvointi heijastuu suoraan koko perheen hyvinvointiin. Miksi emme siis panostaisi siihen? Miksi emme järjestäisi siihen aikaa, samoin kuin järjestämme kaikkeen muuhunkin?

Olen itse kiireinen yrittäjä ja olen toden totta huomannut, että kaikkien näiden liittäminen saumattomasti yhteen, vaatii valtavasti energiaa. Jos sinulla on ympärilläsi asioita, jotka vievät energiaa, mistä sinä sitten saat sitä itsellesi? Tämä on juuri se noidankehä, mitä meidän tulisi välttää. Joskus on hyvä pysähtyä miettimään sitä omaa hyvinvointia.

Palatakseni aiheeseen, olen kuullut useampaan kertaan lauseen; Mitä useammin saat, sen enemmän haluat. Päätin ottaa selvää, pitääkö väite paikkaansa. Mitä useamman orgasmin saan, miten se vaikuttaa minuun? Jos saan orgasmin itse, vaikuttaako se omiin seksihaluihini ja onko se puolisoltani pois? Mm. Näitä asioita pohdin ennen haasteen aloittamista.

Orgasmi, viikon ajan, jokaisena päivänä. Tämä oli tavoitteeni, ja joiden vaikutuksista pidin päiväkirjaa. Kerroin luonnollisesti kumppanilleni tästä haasteesta etukäteen, ettei hän ihmettelisi mikä makuuhuoneessa oikein surisee ja tietenkin myös siltä varalta, että en välttämättä haluaisikaan seksiä.

Torstai

En tiedä, onko tämä tottumiskysymys, nukuinko paremmin vai alkaako kroppa vaatimaan, mutta tänä aamuna heräsin ilman kelloa, tarkalleen 05.10 ja arvatkaas mitä mielessä pyöri? No seksiä tietenkin. En raaskinut herättää kumppania, joten Ruusu käteen ja menoksi. Täytyy sanoa, että tämän aamun orgasmi oli tähän astisista se parhain, eikä muuten mennyt kauaa (alle 2 minuuttia). Ruusu siis toteutti lupauksensa, jälleen kerran.

Meni muuten koko päivä tänäänkin kuin siivillä, energiaa oli ihan eri tavalla kuin normaalisti ja arvatkaas mitä illalla teki mieli? No seksiä tietenkin ja olipa muuten kumppanikin tyytyväinen. Tätä haastettahan voisi jatkaa vaikka pidempäänkin….

Takaisin blogiin