Esittelyssä Herkkutatti

Esittelyssä Herkkutatti

Saammeko esitellä tuotteen, josta tämä kaikki alkoi, Herkkutatin. Herkkutatissa yhdistyy alipaineella toimivan klitoriskiihottimen ja vibraattorin parhaat puolet. Miksi valita toinen, kun voit saada molemmat? Tämä on todellinen 2-in-1 tuote, mutta se ei tarjoa kompromisseja, vaan täydellistä nautintoa. Kaiken lisäksi, Herkkutatti on äärimmäisen hiljainen.

Alipaineella toimiva imevä kiihotin on erittäin elegantti ja sitä ei voi kutsua rajuksi. Herkkutatin tehtävä on hoitaa homma rauhallisesti, mutta varmasti. Tämä takaa sinulle syvemmän ja pitkäkestoisemman orgasmin.

Mikäli olet siis aiemmin kokeillut vastaavia tuotteita, mutta todennut ne liian rajuiksi, on Herkkutatti sinun tuotteesi!

Kaiken tämän ihanuuden kruunaa lämmitysominaisuus, jolla saat Herkkutatista nappia painamalla 42 asteisen herkkuvarren. Samalla kun sauvan päässä oleva herkkunyppylä hieroo G-pistettäsi, koko varsi värisee rytmikkäästi, tuottaen sinulle suunnatonta mielihyvää koko pyhän temppelisi alueella. Ei siis enää jääkylmä vibraattoreita!

Sekä Vibraattoripäässä, että imupäässä on 8 eri tehoaluetta.

– Vesitiivis

– Superhiljainen

– Vibraattorin varsiosa lämmitettävissä nappia painamalla 42c asteiseksi.

– Materiaali Silikoni+ABS

– Magneettilataus (USB-latausjohto ja akku sisältyy toimitukseen, akku ei irrotettavissa. Pakkaus ei sisällä seinäpistoketta)

– Halkaisija paksuimmasta kohtaa 5.5cm

– Pituus kokonaisuudessaan 15cm. Vibraattoriosan hyötypituus 8cm ja paksuus 2-3.5cm.

– Akun kesto 1-2h riippuen käyttötavasta

– Paino 220g

Katso alta kyseisen tuotteen esittelyvideo.

Tilaa tämä tuote kaupastamme!

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.