Esittelyssä Pääskynen

Esittelyssä Pääskynen

Tämä todellakin täytyy kokea. Vihdoinkin jotain uutta ja erilaista! Vuoden 2022 todellinen yllättäjä, joka pitäisi löytyä jokaisen naisen kokoelmasta. Tuote on hämmästyttävän hiljainen, jopa niin hiljainen, että uskallamme väittää sen olevan markkinoiden hiljaisin paineaaltokiihotin.

Entä ne tehot sitten? Onko hiljaisen äänen kustannuksella pilattu tehon tuoma nautinto?

Ei todellakaan. Testiryhmäläisemme vertasivat tuotetta markkinoilla eniten myytyyn vastaavaan tuotteeseen, Pääskynen voitti tämän yli 10 minuutilla!!!

Kahden, toiminnoiltaan erilaisen imupään lisäksi, Pääskysen toisesta päästä löytyy värisevät siivekkeet. Siivekkeillä voit kiusoitella joko itseäsi, tai antaa kumppanisi tehdä sen.

Värisevissä siivekkeissä on peräti 10 erilaista tehoaluetta.

Alipaineella toimivassa imupäässä on 2 erilasista toimintoa:

”Sucking the tonque” nimensä mukaisesti imee klitoristasi alipaineella ja samaan aikaan matkii kieltä, pienen sisäänrakennetun ”nyppylän” ansiosta.

”licking massage stick” vastaavasti toimii kuten perinteiset pimppi-imurit, pienellä twistillä, jota kutsumme tornadoksi. Koe Tornadon voima, ilman häiritsevän kovaa ääntä.

Molemmissa imutoiminnoissa on peräti 10 erilaista teho/rytmialuetta.

PRO vinkki: Kokeile Pääskystä esimerkiksi kylvyssä, koet jotain suunnattoman nautinnollista.

Pääskynen on kaunis, pirteä ja erittäin nautinnollinen kiihotin. Hinta-laatu kerrassaan huikea, joka soveltuu käytettäväksi yksin tai yhdessä.

– Vesitiivis

– Superhiljainen

– Materiaali, Silikoni ja ABS

– Magneettilataus (USB-latausjohto ja akku sisältyy toimitukseen, akku ei irrotettavissa. Pakkaus ei sisällä seinäpistoketta)

– Halkaisija paksuimmasta kohdasta 5cm

– Pituus 16cm

– Akun kesto n. 1 tunti

– Paino 181g

Katso alta kyseisen tuotteen esittelyvideo.

Tilaa tämä tuote kaupastamme!

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.