Marika Fingerroos: Näillä vinkeillä lisää aikaa parisuhteen lemmenhetkiin

Marika Fingerroos: Näillä vinkeillä lisää aikaa parisuhteen lemmenhetkiin

Marika Fingerroos viettää kuumaa kesää avattuaan oman aikuisten lelukaupan Sain-sivustolle maaliskuun lopussa. Tuotetestauksen ohessa pyörii normaali arki ja arjen askareet.

 – Arkeen kuuluu aivan normaaleita asioita, kuten kotipihan laittoa, lasten kanssa puuhailua, heppoja ja aikuisten aikaa, sanoo Marika.

– Onneksi emme asu taajamassa, sillä tapanani on hoitaa hevosia ihan pelkissä alusvaatteissa. Jokuhan saattaisi pahastua, kun näkisi minut pyörimässä paljastavissa pikkuhepeneissä, sanoo Marika ja lähettää Pauliina Laitiselle, Noora Karmalle sekä Anne Kukkohoville terveisiä.

 – Olin just toissa päivänä ulkona stringeissä ja rintsikoissa hoitamassa hevosia, kun tuli hirmuinen sadekuuro. Jatkoin töiden tekoa ja huomasin, että naapurin mies tuli ulos viereiselle kasvimaalle ”kastelemaan” kukkia, nauraa Marika.

Miten parisuhdetta kannattaa hoitaa kaikkien arjen askareiden keskellä?

 – Lapset ja aikuisten ajan saa hyvin ujutettua yhteen, jos oikeasti molemmat sitä haluaa, eli kumoan myytin, ettei pikkulapsien tultua arjessa olisi lainkaan aikaa – tekosyitä ne silloin on, sanoo Marika.

Marikan vinkeillä arjesta löytyy sopiva hetkiä täyttämään hellyyden kaipuuta 

  • Kotiaskareiden tai pihatöiden ohessa on hyvä kosketella ja kuiskailla vihjailevasti toisen korvaan. Tämä voi onnistuessaan korvata esileikin ja aktiin voi ryhtyä nopeasti. Lemmenhetki itsessään voi olla hyvinkin pikainen.
  • Puhuminen tai seksihalun viestiminen puhumalla voi olla toisille hankalaa. Sopikaa vaikka jokin merkki, joka kertoo kumppanille, että olisit halukas tai valmis pieneen päiväaktiin. Se voi olla vaikka joku esine, joka normaalisti on kaapissa/laatikossa piilossa. Sen nostaminen esille voi toimia merkkinä.
  • Pienten lasten perheessä kannattaa käyttää hyväkseen päiväuni- tai leffahetket. Yhteiset suihkuhetket ovat erittäin hyviä pienelle seksihetkelle. Varsinkin lelut on kiva ottaa suihkuun mukaan. On siellä suihkussa sitten kumppanin kanssa tai yksin.

Miten uuden yrityksen avaaminen on vaikuttanut arkeen? 

– Voisi leikkisästi sanoa, että meillä harrastetaan joka päivä seksiä… oli mies kotona tai ei, nauraa Marika.

 – Tämähän on ihan unelmatyö, kun sen ottaa oikein, toteaa Marika nauraen.

 Marika Fingerroos haluaa toivottaa kaikille kuumaa kesää.

Tutustu tuotteisiin kaupassamme!

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.