Marika Fingerroos osallistui viikon itsetyydytyshaasteeseen

Marika Fingerroos osallistui viikon itsetyydytyshaasteeseen

Naisen masturbointi parisuhteessa, miten se vaikuttaa haluihin? Ovatko naisille tarkoitetut seksilelut miehille uhka, vai mahdollisuus?

Mm. näitä asioita tutki Marika Fingerroos, joka otti osaa maailmalla suureen suosioon nousseeseen, 7 päivän itsetyydytyshaasteeseen.

Olen kuullut paljon puhuttavan siitä, miten parisuhteessa halut eivät kohtaa tai seksiä on liian vähän. Vaikka halut kohtaisivatkin, siltikin seksiä ja läheisyyttä on arjen hulinassa yhä vähemmän.

Kun parisuhteessa ei ole tarpeeksi seksiä, toinen tai molemmat osapuolet eivät ole tyytyväisiä.

Kyllähän me kaikki sen tiedostamme, parisuhteen hyvinvointi heijastuu suoraan koko perheen hyvinvointiin. Miksi emme siis panostaisi siihen? Miksi emme järjestäisi siihen aikaa, samoin kuin järjestämme kaikkeen muuhunkin?

Olen itse kiireinen yrittäjä ja olen toden totta huomannut, että kaikkien näiden liittäminen saumattomasti yhteen, vaatii valtavasti energiaa. Jos sinulla on ympärilläsi asioita, jotka vievät energiaa, mistä sinä sitten saat sitä itsellesi? Tämä on juuri se noidankehä, mitä meidän tulisi välttää. Joskus on hyvä pysähtyä miettimään sitä omaa hyvinvointia.

Palatakseni aiheeseen, olen kuullut useampaan kertaan lauseen; Mitä useammin saat, sen enemmän haluat. Päätin ottaa selvää, pitääkö väite paikkaansa. Mitä useamman orgasmin saan, miten se vaikuttaa minuun? Jos saan orgasmin itse, vaikuttaako se omiin seksihaluihini ja onko se puolisoltani pois? Mm. Näitä asioita pohdin ennen haasteen aloittamista.

Orgasmi, viikon ajan, jokaisena päivänä. Tämä oli tavoitteeni, ja joiden vaikutuksista pidin päiväkirjaa. Kerroin luonnollisesti kumppanilleni tästä haasteesta etukäteen, ettei hän ihmettelisi mikä makuuhuoneessa oikein surisee ja tietenkin myös siltä varalta, että en välttämättä haluaisikaan seksiä.

Maanantai

Asia, jonka tajusin heti ensimmäisenä päivän kokeilussa: Orgasmi aamulla, on aivan upea juttu ja päivä todellakin käynnistyy aivan erilaisella energialla kuin muistinkaan. Eihän tämä mikään uusi juttu minulle ollut, mutta jotenkin arkena homma jäänyt toteuttamatta ja nämä ovat painottuneet viikonloppuihin. Ei olisi kannattanut unohtaa, sillä oma hyvinvointini heijastuu koko perheen hyvinvointiin. Ei enää äksyilevää äitiä, niinkö? Kiitos Ruusulle, joka oli muuten tämän aamun ilon tuoja.

Ps. Tiesin, että uusi orgasmi odottaa heti seuraavan päivänä, mutta arvatkaas mitä tapahtui illalla? No en malttanut odottaa seuraavaan päivään, illalla mieli teki seksiä. Voinette kuvitella, kumppani oli varsin tyytyväinen tilanteeseen.

Tiistai

Herätys klo 0530, enkä todellakaan voi sanoa, että olen virkeä. Totutusti, silmät sikkuralla, otan ensimmäisenä puhelimen käteen ja alan lukea uutisia. Muistan kuitenkin haasteen, joten puhelin takaisin pöydälle, ja tuumasta toimeen. Eilen oli Ruusun aika, tänään oli Delfiinin vuoro. (Delfiini on siinä mielessä ihana, että samalla kun se hieroo klitorista, varsi täyttää ja hieroo sisältä). Voi taivas, kyllä taas kannatti. Olo on samanlainen kuin eilen, virkeä ja ajatuskin kulkee paremmin. Rehellisyyden nimissä, on tunnustettava, että ilman tätä haastetta, tämä olisi varmasti jäänyt tekemättä. Onneksi ei jäänyt! Seuraavaksi kahvinkeittoon.

Keskiviikko

Jostain syystä, tänä aamuna fiilis ei nyt ole aivan paras mahdollinen ja päätänkin torkuttaa pidempään, siirrän O:n tulemisen iltaan. Haasteesta johtuen tai ei, tämä aamulla väliin jättämäni orgasmi kumitteli mielessä koko työpäivän. Kotiin päästyäni suoraan sanottuna panetti, mutta tilanne on vähintäänkin tuttu meille kaikille, ei saumaa, koko muu perhe on kotona. Noh, ehtiihän sitä vielä, arkiaskareet tuli hoidettua ja iltatoimet tehtyä. Onko musta tulossa vanha vai miksi jo yhdeksän aikaan ajattelen nukkumaanmenoa? En muista milloin viimeksi, mutta nyt makuuhuone kutsui kuin jokin ihme magneetti!? Pikavauhtia ovi kiinni ja Työmies esiin, eipä tarvinnut tänään kauaa isoa O:ta odotella. Olihan se jälleen kerran kivaa, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Yleensä kukun tuonne puoleen yöhön, mutta tänään uni tuntuu maistuvan. Nukahdin siis ennätysajassa.

Torstai

En tiedä, onko tämä tottumiskysymys, nukuinko paremmin vai alkaako kroppa vaatimaan, mutta tänä aamuna heräsin ilman kelloa, tarkalleen 05.10 ja arvatkaas mitä mielessä pyöri? No seksiä tietenkin. En raaskinut herättää kumppania, joten Ruusu käteen ja menoksi. Täytyy sanoa, että tämän aamun orgasmi oli tähän astisista se parhain, eikä muuten mennyt kauaa (alle 2 minuuttia). Ruusu siis toteutti lupauksensa, jälleen kerran.

Meni muuten koko päivä tänäänkin kuin siivillä, energiaa oli ihan eri tavalla kuin normaalisti ja arvatkaas mitä illalla teki mieli? No seksiä tietenkin ja olipa muuten kumppanikin tyytyväinen. Tätä haastettahan voisi jatkaa vaikka pidempäänkin….

Perjantai

Tällä kertaa heräsin tuttuun tapaan kelloon, mutta nyt se iski. Ei voisi vähempää kiinnostaa masturbointi, ei vaikka miten mietin tuota lopputulosta ja sen jälkitilaa. Ei väsyttänyt, olo oli kohtuu virkeä, nyt ei vaan huvita. Kyllähän se tunne sieltä varmasti tulisi, jos vain hoitaisi homman, mutta nyt päätän siirtää sen iltaan. Ilta tuli, eikä siinä tarvinnut kuin lasin punaviiniä ja suorastaan raahasin kumppanin sänkyyn. Okei, haasteen vuoksi ensin oli hoidettava orgasmi itse, mutta eipä se haitannut, Delfiini esiin ja homma oli ohi melko nopeasti. Kumppanin läheisyys tuntui tuon jälkeen aivan upealta. Jos siis mietitte, tekeekö seksiä mieli heti lelujen käytön jälkeen niin kyllä tekee.

Lauantai

Ihanaa, lauantai ja pitkät aamut. Jotenkin se vain tuli alitajunnasta, orgasmi. Mutta arvatkaas mitä? Jep, kuukautiset alkoivat, joka ei haasteen osalta ole kyllä hyvä juttu. Hetken mietiskeltyäni, mitäs tuo toisaalta haittaa, joten antaa palaa. En tiedä johtuiko kuukautisista vai mistä, mutta tänä aamuna fiilis oli niin tapissa, että iso O kävi kylässä kahteen kertaan. Ja ei, ei ollut sotkuista, imevät klitoriskiihottimet, kuten esimerkiksi Pääskynen, ovat kerrassaan täydellisiä käytettäväksi kuukautisten aikaan.

Haastetta takana nyt 6 päivää, kiireinen perhearki, työt, ruoanlaitto siivuoksineen ja kaupan päälle kuukautiset. Lähes kuka tahansa, tässä tilanteessa oleva, voisi kuvitella halujen olevan pyöreä 0. Vaan arvatkaas mitä? Eipä ole.

Illalla kaava toistuu, lapset nukkumaan, lasi viiniä, mukavaa jutustelua kumppanin kanssa. Halut olivat aivan tapissa. Kuukautisten takia seksi sai nyt jäädä, mutta lelut pelastivat. Iso O kävi kylässä, jälleen 2 kertaa. Luit oikein, aamulla 2 ja illalla 2.

Sunnuntai

Oli haasteen viimeinen päivä, aamulla ei nyt huvittanut, joten päätin siirtää hellittelytuokion iltaan. Noh, en tiedä mitä tapahtui, mutta jotenkin se fiilis sitten sieltä päivän mittaan nousi kuin itsekseen. Kaivoin arkun kätköistä Mustikan ja tällä kertaa iso O tuli kylään päivällä.

Vaikuttiko päivällä saatu orgasmi haluihin? Kyllä, illalla teki taas mieli seksiä. Kuukautisten aikaan seksille paras paikka on muuten suihku.

Ps. On muuten tuo Mustikka kyllä ihana kapistus, kannattaa tutustua. Pienestä koosta huolimatta tehoa on aivan järjettömästi.

Loppusanat

Tämä haaste, oli ehkä yksi parhaimmista päätöksistäni mitä olen koskaan tehnyt.

Huomasin nukkuvani paremmin, suorastaan halusin mennä sänkyyn aiemmin. Olin aamuisin virkeämpi ja energisempi. Tämä energia kantoi läpi koko päivän, olin tarmokkaampi, keskittyneempi ja iloisempi. Lapset ihmettelivät, miksi suhtaudun asioihin rauhallisemmin, enkä hermostu niin herkästi.

Entä se kumppani sitten? Hän oli tilanteeseen erittäin tyytyväinen, seksiä ja läheisyyttä oli enemmän kuin normaalisti. Keskustelimme enemmän, hän otti minut huomioon paremmin ja osallistui kotitöihin aktiivisemmin. Toisin kuin voisi kuvitella, itse hankkimani orgasmi ei ollut kumppaniltani pois, vaan juuri päinvastoin.

Sain useammin ja myös halusin useammin. Voin omakohtaisesti vahvistaa, tämä teoria pitää paikkansa ja takuuvarmasti masturboin myös jatkossa useammin. Voiko olla ihanampaa ja helpompaa tapaa piristää parisuhdetta? No EI ole!

Kutsu siis orgasmi kylään nykyistä useammin. Takaan että voit paremmin, läheisesi voivat paremmin, eikä se ole keneltäkään pois. Oikeilla välineillä, se hoituu nopeammin kuin uskotkaan, eikä kuukautisetkaan ole esteenä. Todettakoon, myös kuukautiskivut helpottivat, joten tästäkin syystä itsetyydytys tai seksin harrastaminen on huippua, myös kuukautisten aikaan.

Ps. Mikäli sinulla on liian äänekäs lelu, markkinoilla on niitä hiljaisiakin, joiden käyttö onnistuu ongelmitta vaikka lapsiperheissä. Tähän aivan loistava tuote on esimerkiksi valikoimastamme Pääskynen.

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.