Marika osallistui viikon itsetyydytyshaasteeseen - sunnuntai

Marika osallistui viikon itsetyydytyshaasteeseen - sunnuntai

Naisen masturbointi parisuhteessa, miten se vaikuttaa haluihin? Ovatko naisille tarkoitetut seksilelut miehille uhka, vai mahdollisuus?

Mm. näitä asioita tutki Marika Fingerroos, joka otti osaa maailmalla suureen suosioon nousseeseen, 7 päivän itsetyydytyshaasteeseen.

Olen kuullut paljon puhuttavan siitä, miten parisuhteessa halut eivät kohtaa tai seksiä on liian vähän. Vaikka halut kohtaisivatkin, siltikin seksiä ja läheisyyttä on arjen hulinassa yhä vähemmän.

Kun parisuhteessa ei ole tarpeeksi seksiä, toinen tai molemmat osapuolet eivät ole tyytyväisiä.

Kyllähän me kaikki sen tiedostamme, parisuhteen hyvinvointi heijastuu suoraan koko perheen hyvinvointiin. Miksi emme siis panostaisi siihen? Miksi emme järjestäisi siihen aikaa, samoin kuin järjestämme kaikkeen muuhunkin?

Olen itse kiireinen yrittäjä ja olen toden totta huomannut, että kaikkien näiden liittäminen saumattomasti yhteen, vaatii valtavasti energiaa. Jos sinulla on ympärilläsi asioita, jotka vievät energiaa, mistä sinä sitten saat sitä itsellesi? Tämä on juuri se noidankehä, mitä meidän tulisi välttää. Joskus on hyvä pysähtyä miettimään sitä omaa hyvinvointia.

Palatakseni aiheeseen, olen kuullut useampaan kertaan lauseen; Mitä useammin saat, sen enemmän haluat. Päätin ottaa selvää, pitääkö väite paikkaansa. Mitä useamman orgasmin saan, miten se vaikuttaa minuun? Jos saan orgasmin itse, vaikuttaako se omiin seksihaluihini ja onko se puolisoltani pois? Mm. Näitä asioita pohdin ennen haasteen aloittamista.

Orgasmi, viikon ajan, jokaisena päivänä. Tämä oli tavoitteeni, ja joiden vaikutuksista pidin päiväkirjaa. Kerroin luonnollisesti kumppanilleni tästä haasteesta etukäteen, ettei hän ihmettelisi mikä makuuhuoneessa oikein surisee ja tietenkin myös siltä varalta, että en välttämättä haluaisikaan seksiä.

Sunnuntai

Oli haasteen viimeinen päivä, aamulla ei nyt huvittanut, joten päätin siirtää hellittelytuokion iltaan. Noh, en tiedä mitä tapahtui, mutta jotenkin se fiilis sitten sieltä päivän mittaan nousi kuin itsekseen. Kaivoin arkun kätköistä Mustikan ja tällä kertaa iso O tuli kylään päivällä.

Vaikuttiko päivällä saatu orgasmi haluihin? Kyllä, illalla teki taas mieli seksiä. Kuukautisten aikaan seksille paras paikka on muuten suihku.

Ps. On muuten tuo Mustikka kyllä ihana kapistus, kannattaa tutustua. Pienestä koosta huolimatta tehoa on aivan järjettömästi.

Loppusanat

Tämä haaste, oli ehkä yksi parhaimmista päätöksistäni mitä olen koskaan tehnyt.

Huomasin nukkuvani paremmin, suorastaan halusin mennä sänkyyn aiemmin. Olin aamuisin virkeämpi ja energisempi. Tämä energia kantoi läpi koko päivän, olin tarmokkaampi, keskittyneempi ja iloisempi. Lapset ihmettelivät, miksi suhtaudun asioihin rauhallisemmin, enkä hermostu niin herkästi.

Entä se kumppani sitten? Hän oli tilanteeseen erittäin tyytyväinen, seksiä ja läheisyyttä oli enemmän kuin normaalisti. Keskustelimme enemmän, hän otti minut huomioon paremmin ja osallistui kotitöihin aktiivisemmin. Toisin kuin voisi kuvitella, itse hankkimani orgasmi ei ollut kumppaniltani pois, vaan juuri päinvastoin.

Sain useammin ja myös halusin useammin. Voin omakohtaisesti vahvistaa, tämä teoria pitää paikkansa ja takuuvarmasti masturboin myös jatkossa useammin. Voiko olla ihanampaa ja helpompaa tapaa piristää parisuhdetta? No EI ole!

Kutsu siis orgasmi kylään nykyistä useammin. Takaan että voit paremmin, läheisesi voivat paremmin, eikä se ole keneltäkään pois. Oikeilla välineillä, se hoituu nopeammin kuin uskotkaan, eikä kuukautisetkaan ole esteenä. Todettakoon, myös kuukautiskivut helpottivat, joten tästäkin syystä itsetyydytys tai seksin harrastaminen on huippua, myös kuukautisten aikaan.

Ps. Mikäli sinulla on liian äänekäs lelu, markkinoilla on niitä hiljaisiakin, joiden käyttö onnistuu ongelmitta vaikka lapsiperheissä. Tähän aivan loistava tuote on esimerkiksi valikoimastamme Pääskynen.

 

Takaisin blogiin